دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مرداد 1400 - 00:07
در مسیر نخبه‌پروری/۸۰ شعبانی در گفت‌وگو با آنا:

سامانه متمرکز پژوهشی ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران ایجاد شود | راه‌اندازی 3 انجمن‌ علمی جدید در دستور کار

بانک اطلاعات اعضای باشگاه در اختیار صنایع و شرکت‌ها قرار گیردرئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج خواستار ایجاد سامانه متمرکز پژوهشی برای بهره‌مندی از ظرفیت اعضای باشگاه شد و از راه‌اندازی 3 انجمن‌ علمی دانشجویی جدید در این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 594131
شعبانی هیدج

گروه استان‌های خبرگزاری آنا- داوود دهقانی محمودآباد؛ دفاتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اکنون در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.


این باشگاه از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است.


باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.




بیشتر بخوانید:


این جوانان خستگی نمی‌شناسند


از ثبت ۲ اختراع تا ساخت فرمولاسیون ماهی فرآوری‌شده


چالشی علمی برای دانشجویان در ایام کرونا


اختراع پژوهشگر جوان در مسیر تجاری‌سازی


حمایت کمّی و کیفی از پژوهشگران جوان با توسعه روش‌های انگیزشی




خبرنگار خبرگزاری آنا در شماره ۸۰ از پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» به‌منظور آشنایی با فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج با آرش شعبانی رئیس این باشگاه گفت‌وگو کرده است که از نظر خوانندگان می‌گذرد.


شعبانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج اظهار کرد: این باشگاه از سال ۱۳۸۸ رسماً فعالیت خود را آغاز کرد، مسئولیت این حوزه در سال‌های اولیه بر عهده «دکتر عادلی میلانی» عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی بود و از سال‌ ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۷ این‌جانب عهده‌دار این مسئولیت بودم. در ادامه از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ «دکتر معینی» عضو هیئت گروه علوم پایه مسئول این بخش بود و مجدداً از تیر ۱۴۰۰ خدمتگزار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان هستم.


راه‌اندازی انجمن‌های علمی دانشجویی با اساسنامه جدید در گروه‌های میکروبیولوژی، مهندسی کامپیوتر و حقوق در دستور کار واحد هیدج قرار دارد.وی درباره فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج بیان کرد: چاپ مقالات علمی توسط اعضای باشگاه در معتبرترین نشریات بین‌المللی، ارائه مقالات به‌صورت سخنرانی توسط اعضا در همایش‌های ملی، تشویق و حمایت مستمر از پژوهشگران جوان، برگزاری مسابقات در سطح استانی و ملی، برگزاری سمینارهای علمی در دانشگاه، شناسایی استعدادها و پرورش آنان با برگزاری کارگاه‌های آموزشی از مهم‌ترین فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های این باشگاه است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج درباره فعالیت‌های این باشگاه و اثرگذاری آن مطرح کرد: ایجاد شور و نشاط در نسل جوان و توجه به توانایی‌ آنان و هدایت استعدادها برای اثربخشی بیشتر در جامعه از مهم‌ترین اهداف باشگاه بوده و خوشبختانه در این امر موفق بوده‌ایم، افرادی که قبلا عضو باشگاه بودند در سازمان‌های مختلف مشغول به کار شده‌اند یا ادامه تحصیل داده و به موفقیت‌های علمی بالاتر دست یافته‌اند که این باعث افتخار مجموعه واحد دانشگاهی هیدج است.


شعبانی درباره مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج اظهار کرد: در آیین‌نامه و اساس‌نامه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، تأسیس و فعالیت این انجمن‌ها زیر نظر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است؛ بنابراین از مهم‌ترین برنامه‌ها تشکیل انجمن‌های تخصصی با کمک مدیران گروه و دانشجویان علاقه‌مند است.




بیشتر بخوانید:


جذب نخبگان دانشجویی و دانش‌آموزی با شناسایی ظرفیت‌های پژوهشی و تحقیقات کاربردی


کارنامه درخشان پژوهشگران جوان با تجاری‌سازی ۱۲ محصول


از ساخت دستگاه ایستگاه شارژ موبایل تا احیای انجمن‌های علمی


ساخت ۳ محصول هوشمند توسط جوانان نخبه


کرونا مقهور «دوشنبه‌های وبیناری» پژوهشگران جوان




وی درباره ارتقا و توانمندسازی باشگاه‌ پژوهشگران جوان و نخبگان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به آنا گفت: درنظرگرفتن بودجه متمرکز برای حمایت از اعضای باشگاه و دستاوردهای پژوهشی آنان، ایجاد سامانه متمرکز پژوهشی برای بهره‌مندی از ظرفیت اعضای باشگاه یک دانشگاه در پروژه‌ها و طرح‌های پژوهشی واحدهای دانشگاهی دیگر، قراردادن بانک اطلاعاتی اعضای باشگاه به‌صورت متمرکز در اختیار صنایع و شرکت‌ها و تشویق آنان برای قراردادن اعضا در اولویت استخدام ازجمله پیشنهادها برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه‌ها به ستاد مرکزی است.


راه‌اندازی انجمن‌های علمی دانشجویی جدید


این مسئول فعالیت انجمن‌های علمی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج و ارزیابی از کارکردهای این انجمن‌ها را یادآور شد و بیان کرد: این واحد دانشگاهی فقط یک انجمن علمی دانشجویی فعال در گروه حسابداری دارد و با همدلی شکل گرفته در دانشگاه و همت استادان و دانشجویان، فعالیت این انجمن توسعه یافته و تأسیس انجمن‌های دانشجویی دیگر با اساسنامه جدید در گروه‌های میکروبیولوژی، مهندسی کامپیوتر و حقوق در دستور کار قرار دارد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج اظهار کرد: از تلاش تمام مسئولانی که توجه به فعالیت‌های علمی و پژوهشی جوانان و بهره‌مندی از توانایی‌های آنان در رأس برنامه‌هایشان قرار دارد، قدردانی می‌کنم، امیدوارم بتوانیم به عنوان یک عضو کوچک مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی نقش مؤثری را در خدمتگزاری به دانشجویان و جامعه علمی ایفا کنیم.


انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب